Good Veurein

 
54 "Familiebedrijf"

Het familiebedrijf voortzetten gaat niet altijd gemakkelijk. Het is flexibel schakelen tussen de rol van ouder naar kind en van baas naar werknemer. Je moet elkaar kunnen aanspreken op prestaties, maar tegelijkertijd een warme ouder-kind relatie niet verstoren. De overdracht naar een andere generatie is een kwestie van loslaten en opbouwen. 

Familie Ameling, Lichtstroom, Wolfstraat 24, 6211 GN Maastricht http://www.lichtstroom.nl

Familie Bosch, Bosch Modeschoenen, Voltastraat 28, 6224 EM Maastricht 

Familie Niesten, De Poshoof, Postbaan 8, 6218 HT Maastricht 

Mothiev, zet zich in om familiebedrijven te begeleiden http://www.mothiev.nl

Met dank aan Hendriks schoenen, opname sketch


55 "Eenzaam"
 

Je af en toe eenzaam voelen is normaal. Eenzaamheid maakt je niet alleen ongelukkig. Eenzaamheid maakt je ook ongezond. Daar moet je wat aan doen. Eenzaamheid is niet iets dat vanzelf over gaat. Lukt het je niet er zelf uit te komen, dan is het slim om hulp in te roepen.  

Josja Biessen
Ik weet dat eenzaamheid een persoonlijk gevoel is. Wanneer je last hebt van dat gevoel van eenzaam zijn kun je dat alleen zelf aanpakken. Dat is hard werken. Goede begeleiding hierbij is zeer welkom. Die deskundige begeleiding bied ik je!


www.biessonder.nl
  Bronvermelding:

nl/visualisaties/bevolkingspiramidehttps://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/eenzaamheid/cijfers-context/huidige-situatie#node-eenzaamheid-naar-leeftijd
https://www.cbs.nl/nl-nl/visualisaties/bevolkingspiramide